Wanneer logopedie+

Herken je dit?

       ....   dat je geen woord meer uit kunt brengen? 
 
Tja, daar sta je dan met je hese stem voor de groep of met een vermoeide stem te presenteren tijdens je vergadering! Je kunt zo niet van je stem op aan en voor je gevoel kom je minder sterk en daadkrachtig over dan gewoonlijk.
 
En dan krijg je ook nog eens allerlei opmerkingen te horen als: "Wat zeg je?",  "Ïk versta je niet" of "Wat klinkt je stem hees, ben je verkouden?"  Dat merk je zelf ook wel; je stem is echt niet goed en klinkt helemaal niet zoals je gewend bent! 
 
Je baalt ervan, struint het internet af en probeert de tips uit die je daar vond.  Ook lees je daar dat iedereen weleens hees is, dat het vanzelf over gaat, er geen medicijnen tegen heesheid zijn en dat je het herstel gewoon 3 weken af moet wachten. 
 
Dus modder je maar wat aan in de hoop dat die tips van het internet helpen, maar dat is niet zo, sterker nog je klachten blijven of worden zelfs erger!
 
Je vraagt je af: "Kan ik zo wel gaan werken of moet ik me dan maar één of meerdere dagen ziek melden?"  Maar wat als dat niet kan? Je toch gaat werken omdat je je verantwoordelijk voelt?  Is werken wel een goed idee?
 
Weet je, jij bent echt niet de enige die hier mee te maken heeft!  Sterker nog 1 op de 3 Nederlanders heeft weleens stemklachten en onder mensen met een spreekberoep ligt dat aantal beduidend hoger; namelijk zo'n 50 %! En van deze laatste groep meldt zo'n 20 % zich jaarlijks ziek . En dat terwijl die stemklachten met snelle, kundig begeleiding vaak zo opgelost kunnen worden!
 
Pas nadat je 3 weken hebt afgewacht, kun je eindelijk naar je huisarts en hulp krijgen, maar voordat je ook een afspraak hebt bij de KNO arts of logopedist, ben je alweer enkele weken verder, terwijl je al veel eerder hulp en advies had gewild!  Het liefste nu meteen!

     

 Wil jij je stem snel terug en weer kunnen gebruiken zoals jij dat wil?  En lukt je dat niet alleen?

     Neem dan contact met me op voor een GRATIS Stemmeting én

                                                         een vrijblijvend Stemadvies!  Ik vertel je wat JIJ kunt doen

                                                                       om je stem te versterken, zodat jij weer goed geSTEMd verder kunt!

                                                                                                                                 Want jij verdient een goede stem!

Klik hier:

JA ik wil die GRATIS Stemmeting en dat vrijblijvend Stemadvies!