Over Inge

Inge Oosterwijk

Logopedist - Stem coach

 

Ik help jou

als jij ineens last hebt van je stem

of van je keel

en je weet niet goed

wat jij eraan kunt doen

om je stem weer snel 

terug te krijgen!

Want jij verdient een goede stem!

 

Ik ben Inge Oosterwijk, woon samen en ben (bonus)moeder van 3 kinderen. 

Opgegroeid in een warm en hecht gezin, waarin zelfredzaamheid, ondernemen en onafhankelijk zijn, als belangrijke waarden werden meegegeven. Na mijn afstuderen heb ik jarenlang als all round logopedist in mijn eigen praktijk gewerkt met kinderen en volwassenen met langer bestaande klachten.

Maar nadat ik in korte tijd mijn stem 2 keer zomaar kwijt raakte, merkte ik wat voor enorme impact dat heeft op je leven; het komt ineens tot stilstand!

Wat sóchtends begon met een beetje keelpijn, een brok gevoel in mijn keel en een licht hese stem, nam in de loop van de dag zodanig toe dat ik geen woord meer uit kon brengen! Een logopedist zonder stem, wat een grap! Maar ik zat er wel erg mee!

Nadat mijn huisarts de volgende dag  in mijn keel had gekeken, kreeg ik te horen: "Niets bijzonders te zien en niets aan te doen, het gaat vanzelf weer over! Jij weet zelf vast wel wat je wel of niet moet doen! Medicijnen waren er niet voor en ik mocht terugkomen als mijn stemklachten langer dan 3 weken zouden aanhouden.

Kwam me dat even slecht uit! Ik had een volle agenda en kon toch niet iedereen zomaar afzeggen? Thuis blijven, stemrust nemen en me ziek melden?

Maar wat kon ik wél doen? Ik wist het al het een en ander van stem, maar was toen zeker geen gespecialiseerde stemcoach.

Ik besloot me daarom te gaan verdiepen in alles wat met stem te maken heeft en volgde enthousiast allerlei trainingen in binnen- en buitenland.  Met als resultaat dat ik al die kennis, inzichten en toepassingen heb samengevoegd tot de SOS Mijn Stem Terug Methode, waarmee ik mensen met acute stemproblemen makkelijk en snel weer van hun klachten af kan helpen. En die kennis wil ik graag met jou delen!

Met de SOS Mijn Stem Terug Methode kun je eenvoudig zelf aan de slag, meteen vanuit jouw  huis of jouw werkplek! Op naar je stemherstel!

Vraag hier een GRATIS STEMMETING en vrijblijvend persoonlijk Stemadvies gesprek aan, waarbij ik je uitleg welke stappen je kunt nemen, om zelf je stem weer sterk te krijgen!

                                                             Want jij verdient een goede stem!

 

 Ja, ik wil een GRATIS Stemmeting en Stemadvies