Gastenboek

05 Jul 2020 18:43 Berthi schreef:

Inge is een spontane, vrolijke, enthousiaste en vakbekwame logopediste. Door goed te luisteren, kijkt ze samen met jou, wanneer de klachten zijn ontstaan, hoe ze zijn ontstaan, ze legt de mogelijke oorzaken van je klachten met behulp van beeldmateriaal en het voorhouden van een spiegel uit en ze gaat samen met jou aan de slag om je klachten te verminderen en te verhelpen. Ik heb Inge als een hele fijne logopediste ervaren!! Nogmaals bedankt Inge.

30 Jun 2020 17:07 Dieuwer schreef:

Ons zoontje is erg goed geholpen door Inge!
Door een structurele aanpak en leuke visuele opdrachtjes heeft Deavon het naar zijn zin gehad.
Inge straalt ook vrolijkheid uit naar het kind toe.
Al met al heeft ze ons ik de afgelopen 2 jaar goed geholpen, waar wij als ouders ook baat bij hebben gehad!
Echt een aanbeveling!

01 Jun 2020 08:17 Marieke schreef:

We zijn erg goed geholpen. Er wordt goed naar het het hele gezin teken. Waar komt het vandaan en wat kan je als gezin doen om het aan te pakken. Erg fijne manier van benaderen zowel voor het kind als de ouder

07 Mar 2020 11:53 Angelique schreef:

Zowel mijn dochter als ik zijn goed geholpen bij logopediste Inge. Erg betrokken over de persoon achter de stem en bij de afspraken.

26 Aug 2019 21:33 Carla schreef:

Prettige omgang met dochter. Deelden dezelfde passie, paarden en vandaar uit werd alles uitgelegd. Dat was op een simpele, pakkende manier een goed resultaat halen. Weinig oefeningen hoeven doen, maar er werd de hele tijd een spiegel voorgehouden over de goede vooruitgang.

Teken het gastenboek

Plaats reactie